Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Steliana Miron, nașă mare la nunta fiicei unui fost viceprimar

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Senatoarea PNL Steliana Miron a fost nașă la nunta fiicei unui fost viceprimar din județul Suceava. Steliana Miron și soțul său au fost nașii de cununie a fetei fostului viceprimar din Broșteni, Vili Rusu. Tinerii au avut în total patru perechi de nași. Nunta a avut loc, în week-end, în orașul Broșteni și au fost 400 de invitați.

Potrivit socrului mic, Vili Rusu,  nași au mai fost un om de afaceri din Târgu Neamț, Vasile Ursache, o familie de români care lucrează în Italia, Hârlea Ion și soția, precum și o sora de a sa. Mirii vor locui în Târgu Neamț, oraș unde Radu, mirele, deja are un magazin de telefonie mobilă deschis.

Fiica fostului viceprimar, Giorgiana, a terminat liceul în acest an și l-a cunoscut pe Radu, originar din Câtârgași-Broșteni, la un suc în timp ce se afla în oraș, în urmă cu mai bine de un an.
like-facebook
S-au văzut și s-au plăcut așa că au urmat telefoanele, întâlnirile și o iubire transformată în căsnicie. Cununia religoasă a avut loc la Mănăstirea de stil vechi Edem din Câtârgași-Broșteni.

Este ceva frumos să îți vezi cel mai mic dintre copii căsătorindu-se. Îmi amintesc că acum ceva vreme încă mai prefera păpășile și nu voia să audă de băieți sau de căsătorii, dar fiecare dintre noi are un destin scris. Despre ginere nu pot să spun decât că este un copil educat, care muncește și care știe să respecte. Mă bucur pentru amândoi și le doresc Casă de piatră!”, ne-a spus fostul viceprimar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*