Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Guvernul solicită E.ON suplimentarea echipajelor în judeţul Suceava

fara curentPremierul Victor Ponta a anunţat, luni, că Executivul, împreună cu autorităţile locale, vor cere companiei E.ON să suplimenteze numărul de echipaje care intervin în localităţile în care curentul electric a fost întrerupt din cauzavremii. Un număr de 35 de localităţi nu au curent.

like-facebookVom încerca să luăm toate măsurile pentru a sprjini toate localităţile care au probleme din cauza intemperiilor. (…) Prin toate autorităţile pe care le avem, şi prin pârghiile legale, vom solicita celor de la E.ON să suplimenteze numărul de persoane şi forţele alocate, pentru că înţelegem şi din informaţiile pe care le avem că situaţia este destul de gravă”, a declarat Ponta.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nehifor, a declarat că  14 echipe E.ON acţionează la nivelul judeţului Suceava, dar a solicitat sprijin şi din judeţele învecinate.

„E tragic, pentru că oamenii nu au nici măcar telefon acum, nu mai au curent, baterie, şi nu putem comunica nici dacă sunt urgenţe”, a spus Nechifor.

Din  cauza lipsei curentului electric, peste 2.000 de preșcolari și elevi nu au făcut cursuri, luni, pentru că centralele nu au putut fi pornite, iar în sălile de clasă era mult prea frig.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*