Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Elevii, ținuți în stand by. Șeful ISJ: Este posibil ca pe lângă cele șase școli să mai fie și altele închise

elevi-300x160Situație incertă în privința reluării cursurilor, marți, în școlile în care acestea au fost suspendate din cauza frigului din clase. Șeful Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Gheorghe Lazăr,  a declarat, pentru SuceavaNews, că din cele șase școli închise doar la Ipotești vor fi reluate cursurile marți dimineață întrucât defecțiunile la rețeaua electrică a localității au fost remeditate și va putea fi pusă în funcțiune centrala termică.

like-facebook„Este posibil ca pe lângă cele șase școli să mai fie și altele închise însă este posibil ca să nu fi putut comunica cu noi din cauza lipsei curentului eletric. Despre Școala de la Pârtești am aflat abia la ora 15.00 întrucât conducera școlii nu a avut cum să comunice cu noi dar remedierea curentului nu a fost făcută. Sunt închise școlile din Sucevița, Horodnic, Moldovița, 2 grădinițe din Drăgoești, Pârtești de Jos și Vicov. Nu am fost informați dacă curentul electric a fost remediat. Toate localitățile nu au energie electrică, iar EON, din câte am fost anunțat, intervine pe sectoare”, a spus Lazăr, care a precizat că în măsura în care va fi soluționată problema defecțiunilor la rețelele electrice, centralele termice vor funcționa iar cursurile vor fi reluate.

„Nici eu nu știu în acest moment dacă vor rezolva problema în teren. Atâta timp cât nu este energie eletrică în localitate, centrala termică nu are cum să funcționeze”,  a mai spus Lazăr.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*