Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Hoți prinși de polițiști după ce au furat zece tone de varză

furt varzaDouă persoane bănuite de furtul unei cantităţi de peste 10 tone de varză de pe două terenuri agricole din localităţile Milişăuţi şi Satu Mare au fost prinse de polițiști. Prejudiciul, de aproape 10.000 lei, a fost recuperat în întregime şi restituit proprietarilor.

Vineri, Postul de poliție Satu Mare a fost sesizat de un bărbat de 42 de ani, din orașul Milișăuți, despre faptul că, în noaptea de 08/09.10.2015, persoane necunoscute i-au sustras o cantitate mare de varză de pe terenul situat în locul denumit ”Drăganca”.
like-facebook
Ulterior, la ora 10.45, polițiștii au fost sesizați şi de un alt bărbat de 31 de ani, din orașul Milișăuți, despre faptul că, în aceeași noapte, de pe terenul situat în apropierea celeilalte victime, persoane necunoscute i-au sustrasă o cantitate de varză.

În urma activităților operative întreprinse de polițiștii Postului de poliție Satu Mare, în cooperare cu cei ai Postului de poliție Dornești au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Dornești și un tânăr de 27 ani, din comuna Frătăuții Noi, care locuiește fără forme legale în comuna Dornești. La domiciliile acestora a fost identificată întreaga cantitate de varză sustrasă, aceasta fiind restituită părților vătămate.

Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată de persoana vătămată de 42 de ani, la suma de 3.500 lei, pentru cantitatea de 3,5 tone varză, iar prejudiciul estimat de bărbatul de 31 de ani este de 6.000 lei, pentru cantitatea de 7 tone.

„În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ce vor fi soluționate procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*