Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Ministrul Transporturilor, la Aeroportul de la Salcea: Iată că reușim ca lemnul să nu îl mai cărăm la Constanța și să reușim să-l folosim și aici

ministru transporturi13Programată pentru ora 10.00, la Aeroportul Salcea, ministrul Transporturilor a ajuns cu o întârziere de 30 de minute. Iulian Matache a venit la Suceava cu temele nefăcute, vizita sa fiind mai degrabă a unui școlar pe șantierele patriei.

like-facebookMinistrul Transporturilor, Iulian Matache, a declarat că este mulțumit de modul cum au decurs lucrările de modernizare la Aeroportul Salcea, mai sunt câteva montaje inclusiv echipamentele de făcut de către ROMATSA. Oficialul Guvernului a felicitat conducerea Consiliului Județean și echipei precum și tuturor celor care s-a implicat în modernizarea aeroportului, căpătând „astăzi, imaginea pe care o are”.

„Eu sunt mulțumit de ceea ce am văzut astăzi. Mai este de montat, Romatsa să își monteze echipamentele în perioada următoare. Ceea ce din punctul meu de vedere mă face să spun și eu felicitări domnule președinte, echipei și dvs.tuturor, celor care s-au implicat astfel încât aeroportul să capete astăzi imaginea pe care o are. Și să știți că sunt foarte încântat să observ că în România am reușit să îmbinăm foarte bine specificul zonei și vorbim aici de lemn, care este și în interior și la intrare…lemnul cu betonul și cu sticla. Iată că reușim ca lemnul să nu îl mai cărăm la Constanța și să reușim să-l folosim și aici. Am văzut în Suceava foarte multe construcții la care se folosește lemn. Este un lucru excepțional pentru România și pentru județul dvs. Eu nu aș da foarte multe detalii tehnice. Îi las pe cei de la aeroport și colegii mei, specialiștii împreună cu comandantul”, a spus ministrul.

Iulian Matache a vizitat stadiul investiției care se află aproape de final la Aeroportul Salcea, Centrul Economic Bucovina –viitor Terminal II și pista betonată de la aeroport. Ministrul a mai avut în program vizitarea Gării Ițcani, monument istoric, aflată în paragină, și Drumul Național 17 B Broșteni-Vatra Dornei.

La aeroport au mai fost prezenți conducerea administrației județene Suceava și Botoșani, prefecții de Suceava și Botoșani, directori CNADR, conducerea Aeroportului Salcea, parlamentari de Suceava și Botoșani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*