Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Ministrul Transporturilor a ajuns la Aeroportul de la Salcea

ministru transporturi11Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a ajuns, sâmbătă, în județul Suceava. El a mers să viziteze Aeroportul de la Salcea. Matache a fost însoțit de autoritățile județene din Suceava, dar și din Botoșani.

Lucrările de modernizare a aeroportului vor fi finalizate până la data de 25 octombrie 2015, investiţiile fiind realizate printr-un proiect european.

like facebookProiectul a însemnat construcţia unei piste elastice noi, cu o lungime de 2.460 de metri, modernizarea căilor de rulare în lungime de 120 de metri, modernizarea platformei de încărcare care va avea o lungime de 290 de metri, modernizarea sistemului de balizaj, construirea unui turn de control şi amenajarea terenului în vederea amplasării sistemului de navigaţie aeriană de tip ILS.

Tot sâmbătă, ministrul Transporturilor va vizita şi Gara Iţcani, aflată într-o stare avansată de degradare, ale cărei lucrări de reabilitare au fost începute anul trecut, dar au fost abandonate pe parcursul acestui an. Pentru reabilitarea Gării Iţcani a fost alocat un buget de 1,2 milioane de lei.

De asemenea, Iulian Matache va inspecta şi lucrările de asfaltare a DN 17B, între Vatra Dornei şi Broşteni. Ministrul Transporturilor anunțase că va vizita și șoseaua de centură a Sucevei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*