Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Copreședintele PNL Dumitru Pardău: Am deshis ușile pentru cei care au fost marginalizați

PNL pardau (2)Copreședintele PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardău, a declarat, vineri, că partidul se află în plin proces de reorganizare, având loc în această perioadă întâlniri zonale urmând ca apoi să se implice în fiecare organizației locală.

like-facebookPotrivit lui Pardău, scopul este unul foarte clar și anume funcționarea cât mai rapidă a PNL la nivelul fiecărei organizații.

„Apelăm la toți membii de partid…Am deshis ușile pentru cei care au fost marginalizați sau care nu s-au mai implicat în ultima perioadă. Este nevoie de fiecare membru de partid pentru că la final ne dorim câștigarea alegerilor locale a Consiliului Județean și ajungerea la guvernare prin câștigarea alegerilor parlamentare”,  a spus Padău.

Liderul liberal a mai amintit că la nivelul celor două partide, aripa PNL veche și aripa PDL, lucrurile sunt pe un făgaș bun și funcționează în majoritatea organizațiilor din județ.

„Cred că s-a demonstrat în scurt timp că există normalitate, respect reciproc și se acordă importanța cuvenită fiecărui membru de partid indiferent de unde provine. E lucru deosebit de important să se țină seama de principii corecte, se acordă înțelepciune și se ține seama atunci când se iau decizii”, a conchis Pardău.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*