Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Aparatură medicală de 14.000 de euro pentru Spitalul din Câmpulung Moldovenesc

aparatura campulung (5)La Primaria Campulug Moldovenesc a avut loc, vineri, o intalnire a reprezentantilor Organizatiei “Salvati copiii” cu tinerii voluntari ai Colegiului National Dragos Voda, maratonistul Cernica Tandin Nicolae, primarul municipiului, Mihăiță Negură, managerul spitalului municipal si reprezentantul SC Rulexim Suceava-sponsor.

S-au acordat diplome de excelenta sportivului Cernica Tandin Nicolae si d-nei Camelia Iordache -presedinta Organizatiei “Salvati copiii”-filiala Suceava. După intalnire participanţii s-au deplasat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde reprezentanţii Salvaţi Copiii au înmânat spitalului un incubator de transport şi o lampă de fototerapie, pentru dotarea secţiei de neonatologie, obiecte în valoare de 14.000 de euro.

aparatura campulung (3)Pentru a marca evenimentul şi pentru a le mulţumi tuturor celor care au sprijinit campania, sportivul Cernica Tandin Nicolae a alergat în dimineaţa zilei de 9 octombrie de la Suceava la Câmpulung Moldovenesc. Plecarea a avut loc la ora 2.30 din faţa sediului Salvaţi Copiii Filiala Suceava, si sosirea la Câmpulung Moldovenesc în jurul orei 11.00. Nu trebuie omis că echipamente donate au o valoare de în valoare de 62.000 de lei. Este prima donație pe care Salvați Copiii o face Spitalului din Câmpulung Moldovenesc. like-facebook

Acţiunea face parte din seria de 21 de dotări anunţate de Salvaţi Copiii pentru 2015, dotări ce vor viza maternităţi şi secţii de nou-născuţi din Bucureşti şi din întreaga ţară. Spitalul Municipal de Urgență din Câmpulung Moldovenesc asigură asistenţă medicală pentru 55.000 de pacienți din întreg județul Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*