Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Fostul președinte al CJ: Bucovina a fost dată jos de pe hartă în ceea ce privește promovarea

gheorghe fluturCopreședintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, susține că că strategia de dezvoltare și prioritățile județului nostru ar trebui rediscutate. Flutur este de părere că promovarea turistică Bucovinei este „un țipăt”,  după ce a fost dată pe un plan secund de către actuala conducere a ajudețului.
like-facebook
„Va trebui să rediscutăm prioritățile județului nostru și stategia de dezvoltare a acestui județ. Scoaterea din izolare a acestui județ este o prioritate de grad zero, dacă vreți, este un țipăt pentru că Bucovina și Suceava a fost dată jos de pe hartă în ceea ce privește promovarea. Păcat de brandul pe care noi l-am creat…am avut foarte multe acțiuni….Nu cred că trebuie să folosim la butonieră Bucovina, doar când ne convine să vindem un produs de-al nostru. A fost dată jos zilele acestea , chestiune care ține autoritățile noastre …lapte de Bucovina pentru brânză Făgăraș. Dacă vrem așa să folosim brandul nu este în regulă, cred că avem atât de mult de lucruri de făcut noi aici și putem să le facem întrucât Bucovina și județul Suceava trebuie repus pe hartă pentru că merită”,  a spus Flutur.

Flutur a lăsat să se înțeleagă că este nemulțumit de disputele care s-au ivit la proiectul „Suceava-capitală culturală europeană” după ce strategia de dezvoltare culturală a ajuns la administrația județeană.

„Nu am înțeles nimic sau am înțeles că sunt două proiecte paralele sau contre între primarul Lungu și Cătălin Nechifor pe strategie. Chiar dacă au votat în unanimitate. Pentru că unii vorbesc de strategie a orașului Suceava- capitală culturală europeană iar alții de Bucovina -capitală. Într-un proiect din ăsta când te angajezi ,trebuie să și câștigi. Nu trebuie să câștigi electoral ci să câștigi proiectul. Am încredere într-o colaborare cu viitorul primar al Sucevei. Vom pune umărul și ne vom implica foarte puternic în toate tipurile de proiecte, nu numai în ăsta . Critici și nuanțe cum că primăria are o strategie, consiliul județean și-ar fi dorit o altă strategie…cred că trebuia să se pună de acord, pentru că trebuie să pornim cu dreptul într-o astfel de dezbatere și demers..Ești într-o competiție cu o alte orașe mari care au demarat mai demult această acțiune”, a conchis Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*