Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Ion Lungu nu mai merge la Bruxelles de „Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor”. Vezi motivul!

lunguPrimarul Sucevei, Ion Lungu,  nu va fi prezent, săptămâna viitoare, la Bruxelles, unde trebuia să reprezinte România în cadrul „Săptămânii  europene a regiunilor și a orașelor”.

like-facebookLungu a declarat, miercuri, că nu va putea participa din cauză că pe 4 octombrie va avea loc reuniunea deliberativului local în cadrul căreia se află pe ordinea de zi un proiect foarte important care are nevoie de girul aleșilor locali.

Edilul a amintit că în capitala Belgiei, în cadrul ședinței amintite anterior, era  singurul primar care trebuia să susțină un discurs.

„Am confirmat din vară că voi  participa, am pregătit sleed-uri, materiale, trebuia să fiu unul din vorbitorii din România, din partea județelor vorbeam eu și din partea Ministerului Fondurilor Europene, domnul Gabriel Fripu. Este prezentă și doamna  Corina Crețu, comisar european și doamna Luminița Odobescu, ambasador pe lângă UE. Din păcate, nu pot merge pentru că exact pe 14 avem ședința extraordinară cu aprobarea raportului și a contractului de concesionare a  Termica. Trebuie să fiu la Suceava. La fel de important pentru că nu pot trimite niciun viceprimar  pentru că e nevoie de votul 16 voturi să treacă acest proiect și trebuie să fim cu toții prezenți. Îl  voi trimite pe Dan Dura să ne reprezinte. Era un moment bun și pentru noi ca oraș să ne promovăm dar sper să mai avem și alte ocazii în a participa. Important este că suntem prinși la cei care avem buna experiența  și buna practică pe care am avut-o în implementarea a proiectelor europene și a  fondurilor europene în perioada  2007-2013”,  a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*