Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un nou concurs pentru ocuparea funcției de secretar al Primăriei Rădăuți

primaria radauti3Un nou concurs pentru ocuparea funcției de secretar al Primăriei municipiului Rădăuți va avea loc, joi, 8 octombrie la sediul ANFP din București.

Sunt patru candiați înscriși. Este vorba despre Marinică Sofroni, actual secretar numit de prefect, șefa de resurse umane, Elena Mitric de la Primăria Rădăuți și Petru Tiperciuc și secretara de la Primăria Volovăț Tatiana Cărbune.

like-facebook
În luna mai postul de secretar a fost anunțat de ANFP ca scos la concurs.  5 persoane s-au înscris atunci la concursul pentru ocuparea funcţiei de secretar al municipiului Rădăuţi. Era vorba despre actualul secretar din Frătăuţii Noi, Marin Sofroni, șefa de personal din Primăria Rădăuţi, Elena Mitric, fostul secretar al Primăriei Rădăuţi, Adrian Onciul, șeful Biroului taxe şi impozite, Gabriel Munteanu,  și șeful Biroului Evidenţa Persoanelor, Agrinel Pătrăuceanu.

Niciunul nu a luat atunci concursul, iar în timp ce era anunțat rezultatul concursului, prefectul județului l-a numit pe Marinică Sofroni ca secretar dat fiind faptul că Guvernul aprobase o ordonanță de urgență.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*