Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Îmbulzeală la pachetele cu mâncare oferite după slujba de sfințire a Catedralei

imbulzeala mancare (1)A fost îmbulzeală la împărțirea celor 2.500 de pachete cu mâncare după slujba de sfințire a Catedralei Ortodoxe din Suceava. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca oamenii să nu se calce în picioare. Mulți dintre cei care au ținut să pună mâna de un pachet cu mâncare erau veniți din satele din împrejurimi, dar și de la zeci de kilometri depărtare.

Aceștia au venit dis de dimineață și au căutat să prindă un loc cât mai în față pentru a vedea soborul de preoți care a oficiat slujba religioasă și nu au mâncat acasă.

„Am venit de la Câmpulung Moldovenesc și am pornit de a ora șase dimineața. Nici nu e bine să mânânci când vrei să mergi la slujbă așa că am luat pachetul cu mâncare. Am văzut că sunt patru sarmale, două felii de pâine și una de cozonac. De ajuns ca să îți potolești foamea. Mai mâncăm acasă când ajungem”, ne-a spus câmpulungeanca.

like-facebookAu fost însă și persoane care au luat și câte 3-4 pachete fără a mai ține cont că poate ar trebui să ia un alt credincios venit din depărtare.

Jandarmii au reușit să țină piept îmbulzelilor deși au fost pregătite suficiente pachete cu alimente. Nu trebuie omis faptul că au fost mii de credincioși care nu au viciul de a se îmbulzi la împărțirea unui pachețel cu mâncare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*