Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Primarul Viluț Mezdrea: Ne-am luptat pentru utilități, canalizare și o stație de epurare

psd9Primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, a declarat, la conferința județeană de alegeri a PSD, că reuniunea social democrată din comuna pe care o conduce este primul eveniment de o asemenea amploare.

Edilul a amintit în fața celor aproape de 1000 de persoane prezente la Casa de cultură din care aproximativ 800 delegați, că zona dornelor a avut de suferit de pe urma guvernării portocalii, iar Guvernul Ponta a reușit să repare răul făcut.

like-facebook„Este prima oară când Poiana Stampei găzduiește un asemenea eveniment de amploare fie și politic și cred că suntem pregătiți să facem față. Necazurile pe care le-a făcut PDL acestei localități, dar cu precădere mai multor localități din bazinul Dornelor și aș menționa aici Coșna, Dorna Candreni și altele, atunci când se ducea acea bătălie de câștigare a pădurilor grănicerești, aleșii noștri PDL au fost împotrivă, deși am avut un sprijin din partea deputatului PSD Ioan Stan și a domnului Ilisei Todașcă. Deputatul Ioan Stan a fost declarat cetățean de onoare al comunei în 2011. Despre ceea ce înseamnă guvernarea PDL, despre ceea ce înseamnă Victor Ponta, trebuie să vă spun că această localitate a cunoscut în sens pozitiv după ce la guvernare a venit PSD. Atâta timp cât am fost viceprimar în mandatul trecut ne-am luptat pentru utilități, canalizare și o stație de epurare și iată că a venit guvernarea Ponta și prin domnul ministru Livu Dragna, cu ajutorul căruia avem acest proiect în comună”,  a spus edilul comunei care a precizat că va pune pe prim plan PSD și sprijinul pe care îl va acorda acestui partid.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*