Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Topul firmelor private din județul Suceava. Vezi cine a primit trofeul IMM!

topul imm (1)Federația Patronală a Intreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava a organizat, vineri, Topul firmelor private din județul Suceava. Aflat la cea de a XX-a ediție jubiliară, manifestarea a avut loc la Salonul Balada din Suceava și s-a bucurat de prezența a peste 300 de firme IMM din județul Suceava alături de autorități publice locale și centrale, instituții publice locale și centrale, conducerea CNIPMMR, instituții bancare, alte organizații și organisme de la nivel local și național, parteneri și colaboratori ai Federației Patronale IMM din județul Suceava.

topul imm (2)Astăzi, sărbătorim 20 de ani de organizare a Topului Firmelor Private din județului Suceava. Vă mulțumesc că v-ați implicat. Sunt 20 de ediții care au marcat an de an rezultatele economice deosebite obținute de firmele sucevene și de cei mai buni întreprinzători ai județului Suceava. Performanțele lor economice s-au regăsit întotdeauna în primele 3 locuri ale Topului IMM din județ. Am evidențiat în fiecare an, dincolo de cifre și statistici, eforturile depuse, cunoștințele și resursele nelimitate ale firmelor spre a derula afaceri în condiții dificile, spre a furniza servicii și produse performante, spre a menține și/sau a crește numărul locurilor de muncă, spre a plăti taxe și impozite necesare susținerii și dezvoltării socetății românești”,  a declarat Liliana Agheorghicesei, președintele Federației Patronale a IMM din județul Suceava, la festivitatea de premiere a IMM care s-a desfășurat, vineri seară, la restaurantul Balada din Suceava.topul imm (3)

Domnia sa a mai amintit că datorită IMM-urilor, România continuă să funcționeze relativ normal, în ciuda contextului politic și social dificil.

De aceea, întotdeauna firmele, organizațiile, persoanele care obțin performanțe, merită să fie apreciați, lăudați și premiați. În numele Federației Patronale a IMM din județul Suceava și al meu personal, doresc să vă felicit pentru întreaga activitate economic și social desfășurată. Dumneavoastră sunteți cei care faceți ca Suceava să meargă mai departe” , a mai spus președintele Liliana Agheorghicesei.

topul imm (4)La eveniment au mai fost prezenți pe lângă oamenii de afaceri prefectul Sucevei, Constantin Harasim, senatorul PSD, Ovidiu Donțu, primarul Sucevei, Ion Lungu, Brândușa Vârvara, Doina Iacoba și Luminița Chihai, toate trei având funcția de vicepreședinte al Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, președintele Patronatului IMM din județul Suceava, Rareș Hrestiuc, Mihai Deliu, președinte fondator al Asociației IMM din județul Suceava și inițiator al acestui TOP al IMM pe județ.topul imm (5)

Totodată, au mai fost prezenți comisarul șef al Gărzii de Mediu, Adriana Iordache, purtătorul de cuvânt al IPJ, Ionuț Epureanu, fostul viceprimar al Sucevei, Gavril Vârvara, șeful ITM, Romeo Butnaru, Cătălina Vartic-Registrul Comerțului, Mirela Adomicăi-director AJOFM, reprezentanți ai instituțiilor bancare, ai instituțiilor publice, ai altor organizații și organism de la nivel local, național și internaționale, parteneri și colaboratori.

like-facebookAu fost prezenți în calitate de invitaț Alin Lucian Antochi, secretar de stat în Ministerul Justiției, Lucian Ionuț Indreiu de la Consulatul General al României la Cernăuți, președinți ai Patronatelor IMM din Cluj, Harghita, Iași și Galați.
topul imm (6)
Federația Patronală IMM Suceava a acordat trofee prefectului județului, președintelui CH, senatorului Ovidiu Donțu, primarului Sucevei, reprezentantul Consulatului General al României la Cernăuți și omului de afaceri din Cernăuți Serghei Gherasimov.

Firmele partenere ale Topului IMM Suceava 2015 cărora le-a fost acordat Trofeul IMM sunt: SC Super Star Com SRL, SC Bermas SA, SC Bety Ice SRL; SC Bucovina SA, Sc Corsem Impex SRL, SC Evcont Consulting SRL, SC Floreps Prod SRL Rădăuți,SC General Construct, SC Kille SRL ,SC Lidana RL, SC Master Solution SRL, SC Ocolul Silvic Silva-Bucovina SRL, SC Polaris Café SRL, SC Regional Consulting SRL, SC Revlas SRL, SC Rio Bucovina SRL, SC Tehnoprotector SRL și SC Tipografia Celestin SRL. Federația Patronală a IMM Suceava a acordat premiu de excelență Clubului Rotary din Suceava.topul imm (7)

Președintele fondator Mihai Deliu a ținut să reînvie după sute de ani o tradiție, un obicei al breslelor specific cetăților medieval și a amintit tuturor celor prezenți despre breasla comercianților iar într-un cadru festiv a fost adus steagul reprezentativ al acestora.

Atmosfera a fost întreținută de formația Trupa Nouă din Suceava. Invitat special al acestui eveniment a fost Raoul. Obosiți sau nu, oamenii de afaceri au dansat și s-au distrat că doar a fost evenimentul lor și au ținut să demonstreze că se pricep nu numai la afaceri ci și la distracție.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*