Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Avocat sucevean trimis în judecată pentru că a condus băut

Avocat2-1024x925Avocatul din Baroul Suceava, Ionuț Bujdei Leonte, a fost trimis în judecată în stare de libertate de procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, pe 25 septembrie, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit unui comunicat de presă, în seara zilei de 23 februarie a.c., după ce a consumat băuturi aloolice, avocatul a condus pe strada Putnei din municipiul Rădăuți, spre ieșirea din localitate, autoturismul marca Mercedes Benz, iar în dreptul unui imobil a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW, parcat pe partea dreapta a drumului, care a fost împins pe trotuar, oprindu-se într-un copac.

like-facebookAvocatul avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus de către polițiști la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei fiind constatate succesiv alcoolemii de 2,25 grame/litru alcool pur în sânge, respectiv 2,1 grame/litru alcool pur în sânge la a doua probă, recoltată după o oră.

Avocatul și-a recunoscut fapta. Dosarul a fost trimis spre soluționare Curții de Apel Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*