Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

A întreținut relații sexuale cu o fată cu peste 20 de ani mai mică decât el. Vezi ce a pățit!

judecatorColecționarul Sergiu Constantin Ganea și fiul său, Tudor Filip Ganea, au fost condamnati, miercuri, de magistrații Judecătoriei Suceava. Tudor Filip Ganea a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de întreţinere de act sexual cu un minor în formă continuată. Tatăl lui a primit 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de încercare de a determina mărturia mincinoasă. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

like-facebookPotrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada mai – octombrie 2012, Tudor Ganea, care avea atunci 34 de ani, a avut o relaţie cu o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Suceava, întreținând de mai multe ori raporturi sexuale cu aceasta.

Știind că fata este minoră, el a cerut fetei să nu spună nimănui de relația lor. Ultima lor întâlnire a avut loc pe 3 octombrie 2012. S-au întâlnit într-un parc din centrul Sucevei, iar apoi au plecat cu autoturismul lui Tudor Ganea la un apartament din Zamca, aparținând unui frate de-al inculpatului, unde aveau loc partidele de amor. Potrivit procurorilor, Ganea a cumpărat o sticlă de vodcă şi una de vin, băuturi din care a consumat şi minora. Fata s-a amețit foarte tare și Ganea a dus-o cu mașina până la locuința părinților ei, apoi a plecat.

Mama a dus-o pe fată la spital, iar Ganea a spus că a găsit-o pe o bancă în parc. Medicii și-au dat seama că fata băuse și avusese relații sexuale, iar când a aflat, mama fetei a făcut plângere la Poliție.

Tatăl lui Tudor, Sergiu Ganea, a încercat să-şi scape fiul de dosarul penal şi i-a promis mamei minorei suma de 10.000 de euro, cerându-i să-şi schimbe declarațiile date la poliţie şi să spună că fiica ei a întreţinut relaţii sexuale cu un necunoscut şi nu cu Tudor Ganea.

I-a dat iniţial suma de 6.000 de euro, perfectând la un notar din oraş un act prin care i-ar fi restituit această sumă în urma unui împrumut dintre ei. Apoi, în contul diferenţei de 4.000 de euro, colecţionarul a făcut un nou act, prin care  susținea că a vândut familiei minorei autoturismul său, un Suzuki Vitara, maşină pe care în realitate i-a lăsat-o mamei minorei drept garanţie pentru cei 4.000 de euro pe care trebuia să îi mai plătească.

Rechizitoriul procurorilor arată că pe 2 noiembrie 2012, Sergiu Ganea a stabilit o întâlnire cu mama minorei, într-un bar din zona centrală a municipiului Suceava, unde i-a dat o tranşă de 2.000 de euro. De fapt, fusese un flagrant pus la cale de polițiști, care au fost sesizați de mama fetei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*