Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Primăria Suceava a angajat o firmă de consultanță pentru întocmirea documentației de Capitală Europeană 2021

primaria suceavaPrimăria Suceava a angajat o firma de consultanță “Genesis”, din municipiul reședință de județ, care să întocmească și  să înainteze pe 9 octombrie documentația pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.
Anunțul a fost făcut, miercuri, de primarul Sucevei, Ion Lungu,  care a precizat că firma este condusă de doctorandul  Radu Bores  și această firmă a mai lucrat la strategii.
like-facebook
„Au la dispoziție 15 zile să facă această strategie și chiar să facă documentația de candidatură pentru suma de  40.320 de lei. Mă bucur că această firmă este de la noi, cunoaște realitățile de la noi,  și sper să putem depune la timp această documentație de candidatură a orașului Suceava. Am propus ca buget, și sigur voi avea discuție cu domnii consilieri locali, pentru acest proiect suma de 25 de milioane de euro repartizată astfel: 10 milioane de euro- municipiul Suceava,  10 milioane de euro de la Guvern, 2 milioane de euro- CJ, 2 milioane de euro- proiecte culturale-de la UE și 1 milion de euro din sponsorizări”, a spus Lungu.

Edilul a precizat că a propus ca suma să fie folosită pentru programe culturale -18 milioane de euro adică 72 la sută, promovare -3 milioane de euro adică 12 la sută, alte cheltuieli de organizare și personal -4 milioane de euro-16 la sută.
Lungu a mai spus, făcând comparație la Cluj, că acesta are 35 de milioane de euro, fiind un oraș mai puternic economic decât Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*