Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Ion Burlui a intrat în Cartea Valorilor Bucovinene

burluiŞefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, generalul de brigadă Ion Burlui, i-a fost acordat, miercuri, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural Suceava Diplomă de Excelenţă din partea Instituţiei Prefectului, pentru activitatea profesională deosebită.

Cel care i-a înmânat distinția a fost prefectul județului, Constantin Harasim. După primirea Diplomei de Excelenţă, generalul Burlui a spus că este pompier de mai mult de 35 de ani, iar „asemenea momente ca să primești aprecieri trebuie să ne mențină cu picoarele pe pâmânt” .

burlui2„Nu aș fi putut să primesc această disctincție dacă nu aveam în spate niște oameni deosebiți, pomperii și nu întâmplător pe frontispiciul instituției scrie curaj și devotament pentru că înainte de a pleca la intervenție nu ne gândim decât la oameni să le fim alături și fie că asistență medicală sau incendii sau alte situații de urgență. Sunt onorat, vom rămâne aceiași care am fost și până acum. Categoric această plachetă va sta la loc de cinste și nu aș fi reușit să fac nimic dacă nu aș fi avut oameni aici lângă mine și tot la fel vă spun membrilor Colegiului Prefectural faptele noastre nu ar fi cunoscute dacă mass media nu ar face ceea ce face să le dea mai departe către cetățeni ca să ne aprecizeze activitatea sau să ne criticie atunci când nu facem fapte de calitate”, a spus Burlui.

like-facebookTot miercuri, Ion Burlui a fost înscris în Cartea de onoare a valorilor bucovinene, deschisă de Prefectura Suceava. În Cartea de onoare mai apar managerul Spitalului Judeţean Vasile Rîmbu, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Valentin Popa şi preşedinta Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava, Liliana Agheorghicesei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*