Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Au dat kilometrii unei mașini înapoi, apoi au vândut-o. Ce a pățit suceveanul care a cumpărat-o

kilometrajUn samsar de masini din Ploiesti sparge gheata si sustine ca este capabil sa dea kilometrajul oricarei masini inapoi. ” E nevoie doar de o surubelnita prietene ” sustine cu tarie barbatul. Ce-i drept, demonstratia n-am vazut-o, intrucat n-am avut curaj sa ne lasam masina pe mainile lui.

like-facebook” Dai bordul jos si ti apasat simultan pe cele doua butonase, imediat el o sa se reseteze la ZERO, in momentul ala, apesi cu putere acceleratia, in momentul ala o sa vezi cum kilometrajul urca, asa il duci unde vrei tu. ”, potrivit aflăsitu.ro

Aceasta tehnica este una cunoscuta doar de cei care se ocupa de masini. Astfel, in targ, de regula, gasim numai masini sub 200 000 kilometrii. O performanta greu de egalat avand in vedere faptul ca o masina cu o vechime de 15 ani, la un calcul simplu, n-ar avea cum sa aiba atat de putini km, decat daca ar fi stat in garaj o buna perioada de timp”

Un anunt pe un forum de profil, suna asa

Salut, am un Golf IV s-h luat in 2003 dintr-un targ de la Suceava. Avea 65000 km la bord, contruita in 2001. De atunci mi-au cazut: placa de presiune ambreiaj (ceea ce a presupus schimbarea intregului kit = 24 mil) si turbina (face 1000 euro, am avut noroc sa o iau cu 500 de pe ebay). Chestiile astea nu trebuiau sa se intample la un Golf de 65k. Cum deschizi capota, chiar pe grila din fata exista o tablita care marcheaza nr de km la care s-a schimbat cureaua de distributia. Am impresia ca pe ea scrie 84000, dar sunt doar 70% sigur. Deci baietii mi-au vandut o masina de 65 k, cu cureaua schimbata la 84k. Chestia asta am vazut-o dupa 1 an cred. In plus, capota motor si parbrizul erau mult prea ciobite de pietricele, pt 65k.Cartea tehnica si a proprietarului german arata ok la momentul cumpararii, insa imi aduc aminte ca baietii m-au fixat cam stresati cand am cerut-o pe ultima.Topicul este asadar: exista detalii la o masina s-h pe care sa le cautam, cand suspectam kilometrajul? Pt ca uneori se mai intampla ca teparii astia sa scape si detalii care ii tradeaza. Topicul e deschis pt orice masina.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*