Sâmbătă 01 Iunie 2024, Actualizat acum 152 zile 12:00 am

Casa bărbatului care și-a bătut și lovit cu un cuțit fetele, cuprinsă de flăcări

casa putnaMilitarii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Putna şi Bilca, au intervenit, miercuri dimineață, cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Vasile Ciornei, din comuna Putna. Este vorba despre individul care și-a bătut și lovit cu un cuțit cele două fete, gemene, în vârstă de 15 ani.

La sosirea echipajelor, ardea astereala de la mansarda casei (P+1+M), existând pericolul de propagare la o casă bătrânească şi la anexele gospodăreşti, construcţii cu o suprafaţă totală de aproximativ 250 de metri pătraţi.
like-facebook
Au ars mansarda casei pe 150 de metri pătraţi, planşeul etajului şi materiale depozitate în podul locuinţei. S-au degradat pereţii portanţi şi alte bunuri din interiorul casei.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti. Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul, dar există posibilitatea ca focul să fi fost pus intenționat.

Vasile Ciornei avea interdicție să se apropie de fetele sale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*