Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Director implicat într-un accident de circulație

Foto: Obiectiv de Suceava

Foto: Obiectiv de Suceava

Un director din cadrul ACET a fost implicat, luni, într-un accident de circulație. Mașina cu care se deplasa alături de alte două persoane s-a răsturnat pe capotă, după ce șoferul a încercat să evite un câine.

Evenimentul a avut loc pe DN17, pe raza comunei Stroieşti, automobilul 4X4 Toyota Hilux, aparţinând SC ACET SA, în care se afla directorul filialei Gura Humorului a societăţii ACET, George Purcăreaţă, se îndrepta spre Suceava.

like-facebookPotrivit Obiectiv de Suceava,  într-o pantă, pe raza comunei Stroieşti, un câine ar fi trecut curmeziş şoseaua, şoferul a dorit să îl evite însă a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţ. Maşina de aproape două tone nu s-a oprit în acest fel, a urcat taluzul de pe cealaltă parte a şanţului şi s-a răsucit practic în aer de o manieră ce a sfidat chiar şi legile fizicii, oprindu-se răsturnată pe capotă dar cu faţa înspre Humor, iar nu către Suceava, cum s-ar fi aşteptat oricine. Oricum, miracolul s-a produs, nimeni nu a fost rănit.

„Mergeam spre Suceava, iar la un moment dat şoseaua a fost traversată de un câine, care a apărut în faţa noastră. Am incercat să evităm animalul, dar şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a intrat în şanţul din dreapta, a urcat pe taluz după care s-a răsturnat, răsucinduâse cu botul spre sensul dinspre care veneam”, a declarat, pentru Obiectiv, directorul filialei ACET Gura Humorului, George Purcăreaţă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*