Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Încă un candidat pentru Primăria Rădăuți. „Într-un sondaj efectuat la nivelul orașului Rădăuți am văzut că sunt pe primul loc”

sorin robuPreședintele PMP Diaspora tineret, Sorin Robu, ar putea fi candidatul acestui partid la fotoliul de primar al municipiului Rădăuți. El a confimat, pentru SuceavaNews, că a avut discuții pe această temă cu conducerea PMP.

„Într-un sondaj efectuat la nivelul orașului Rădăuți am văzut că sunt pe primul loc. Am fost propus din partea PMP, dar deocamdată nu e nimic oficial. Până în acest moment sunt singurul din partea PMP care dorește să candideze la Primăria Rădăuți. Dacă vor mai fi pretendenți va fi un sondaj pentru a se vedea cine se poziționează cel mai bine în ochii rădăuțenilor. Dacă voi avea susținerea necesară voi candida”, ne-a spus Sorin Robu.
like-facebook
El a precizat că este alături de rădăuțeni și a încercat să sprijine demersurile făcute pentru deblocarea situației administrative. Sorin Robu s-a adresat inclusiv Ministerului Afacerilor Interne, iar răspunsul primit lasă să se înțeleagă că la Rădăuți situația este una foarte bună și că nimeni nu ar trebui să fie îngrijorat.

Am făcut sesizări peste sesizări la forurile competente, prefectului și sunt uimit de răspunsurile primite. Cine dorește ca Rădăuțiul să fie într-un blocaj? Cine dorește ca Aurel Olărean să nu revină la conducerea Primăriei până la alegerile locale? Cine urmărește cel mai mare proiect de infrastructură locală ? Sunt întrebări, dar care au rezolvare însă nu se vrea în aceste momente adică acum se adună câteva luni și vor continua se pare”, ne-a mai spus Sorin Robu.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Sorin Robu says:

    Aici este si sondajul de care se vorbeste in acest articol http://stiri-radauti.com/cine-credeti-ca-o-sa-ocupe-scaunul-de-primar-2/

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*