Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Nunta anului la Suceava! Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară s-a căsătorit

viorica macovei2Cunoscuta interpretă de muzică populară Viorica Macovei s-a măritat, sâmbătă, cu alesul inimii  sale, consilierul județean UNPR din Piatra Neamț, Daniel Vasiliu.

Nași au fost Ina şi Constantin Roca şi Maria şi Laurenţiu Ivan.

Nunta a avut loc la Hotelul Bellevue din Gura Humorului. Viorica Macovei a avut invitați pe spânceană nelipsind colegii ei de folclor din Bucovina, Dănuț Onoiu, Marius Zgâianu, Maria Macovei.

Dacă Viorica Macovei e un nume nu doar în Bucovina, nu doar în Moldova, ci în toată ţara, cel care este şi va fi bărbatul vieţii ei este şi el cunoscut, dar mai ales în Neamţ, fiind vorba de consilierul judeţean (UNPR) Daniel Vasiliu.

Cei doi formează de ceva vreme un cuplu şi au decis să își oficieze jurămintele de credinţă şi la starea civilă şi în faţa lui Dumnezeu.
viorica macovei
Deşi Viorica Macovei este unul din numele preferate ale organizatorilor de spectacole din Neamţ (chiar şi a celor electorale), deşi artista a tot avut, în ultimii ani, numeroase concerte sau chiar turnee în judeţul Neamț, practic cei doi s-au cunoscut abia în 2014, la Bucureşti.

Prima cafea au băut-o împreună în pauza unui seminar de la un curs la Institutul Diplomatic (un master pe o perioadă de 6 luni). Vasiliu a ajuns la respectivul curs pentru că este în căutare de noi cunoştinţe, oportunităţi şi – de ce nu? – lecţii de viaţă pe baza recomandării unui fost diplomat de carieră, deputatul Marian Enache (colegul său de la UNPR).like-facebook

Acolo, printre diplomaţi, oameni din administraţie (chiar şi primarul Leoreanu cu viceprimarul de la Roman),  a avut-o colegă şi pe Viorica Macovei (la rândul ei, absolventă de management în turism).

Daniel Vasiliu

Daniel Vasiliu

A urmat apoi o ieşire în oraş, cei doi s-au apropiat şi au început o relație. Consilierul judeţean Vasiliu nu este la prima căsnicie. Divorţul acestuia de fosta soţie a fost pronunţat în 2013, a fost unul civilizat “pentru că aşa e normal şi e vorba şi de ceea ce rămâne după o căsnicie, fie ea şi ratată”.

 

nunta viorica


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*