Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Monden! Suceveanca Otilia „Bilionera” și turcul s-au despărțit. Vezi motivul!

otiliaOtilia Bruma, cantareata din Suceava care a facut senzatie cu piesa “Bilionera”, iar acum e in voga cu melodia “Aventura”, s-a despartit de iubitul ei, Burhan, un afacerist din Turcia.

like-facebookOtilia are o cariera stralucita in muzica, astfel ca partea profesionala ii merge struna, insa, pe plan sentimental, lucrurile nu mai sunt chiar atat de roz pentru artista. Frumoasa suceveanca s-a despartit de iubitul ei, dupa o relatie de un an.

Distanta, oboseala, dar si gelozia i-au facut pe cei doi sa puna punct iubirii, dupa cum sustin surse din anturajul artistei.

“Otilia s-a despartit de Burhan. Nu ii este usor, ba din contra, ii e greu. Se saturasera amandoi sa faca naveta Romania – Turcia si invers, el era foarte gelos, foarte ocupat, la fel ca ea. Otilia e mai mereu plecata pentru a sustine concerte, iar el e ocupat cu afacerile, asa ca nu prea aveau timp sa stea impreuna. De aici au inceput si discutiile. Ea nu si-a dorit sa-si neglijeze cariera, nu a vrut sa se mute in Turcia, iar el nu-si putea lasa afacerile ca sa se mute in Romania”, sustin apropiatele Otiliei.

Ei bine, informatia a fost confirmata si de Otilia care, pe langa asta, i-a facut si o declaratie de dragoste barbatului care i-a stat alaturi un an.

otilia si turcul “Este adevarat ca ne-am despartit. A fost o decizie pe care am luat-o de comun acord. Aveam destul de multe certuri, unul din motive fiind si lipsa de timp si distanta. Eu am multe concerte, el are afaceri. Nici eu nu ma pot muta in Turcia, si nici el in Romania. Il iubesc si il voi iubi mereu. Nu-mi doresc o alta relatie momentan, ma focusez pe cariera, muzica. Daca e sa mai fim vreodata impreuna, vom fi… Niciodata nu se stie”, a declarat Otilia pentru WOWbiz.ro.

Sursa. Wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*