Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Ioan Balan: Ne pleacă medicii inclusiv de la Spitalul Județean, unde deja avem deficit de personal și o groază de locuri scoase la concurs, pe care sunt sceptic că se va bate cineva să le ocupe

ioan balanVicepreședintele PNL pentru regiunea Nord-Est deputatul Ioan Balan se arată nemulțumit de faptul că PSD invocă același vechi argument al lipsei de resurse financiare atunci când vine vorba despre finanțarea adevăratelor priorități ale societății românești și ale comunităților locale.

like-facebookEl precizează că niciodată nu sunt bani pentru primarii care nu au carnet de membru PSD, susținând că banii se împart în mod discreționar de la Guvern sau dinspre Consiliul Județean. Deputatul se arată indignat și de faptul că nu se investește în sistemul de sănătate.

„Au promis că vor construi noi spitale și redeschide pe cele închise din lipsă de personal și de dotări. Nu am văzut nici un lider PSD să vorbească pe această temă la mine în județ, în Suceava. Dimpotrivă, ne pleacă medicii inclusiv de la Spitalul Județean, unde deja avem deficit de personal și o groază de locuri scoase la concurs, pe care sunt sceptic că se va bate cineva să le ocupe. Cetățenii din comunele limitrofe municipiului Suceava nici măcar nu mai speră că vor avea vreodată acces la servicii minimale de sănătate”, susține Balan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*