Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Centru de Informare Turistică, inaugurat la Vatra Dornei. Nechifor vede o creștere fabuloasă a numărului de turiști

nechifor la vatra dorneiCentrul de Informare și Promovare Turistică de la Vatra Dornei a fost inaugurat, miercuri, în prezența șefului județului, Cătălin Nechifor.

La eveniment au mai participat cei din conducerea Primăriei Vatra Dornei și Petru Ariciuc, șeful Serviciului Salmanot din Vatra Dornei, care va fi și șeful acestui centru.

like-facebookInvestiția a fost făcută din bani europeni, iar 2 la sută aparține Primăriei din localitate. Sediul centrului este în vechiul sediu al Serviciului Salvamont, fiind modernizat și dotat așa cum prevede proiectul european.

Stațiunea Turistică și Balneoclimaterică intră, astfel, în circuitul Oficial național. Îmi doresc o bună colaborare în cadrul Consiliului Județean, alături de Centrul județean de turism de la Suceava, ținând cont de faptul că în bazinul Dornelor există numeroase forme de Turism (recreere, montan sport extrem, balneo climateric, agro Turism, cinegetic și altele), dar și un număr însemnat de structuri cu funcțiuni turistice recunoscute pe plan internațional. Rezervatiile naturale din Călimani și Poiana Stampei, izvoarele cu ape minerale, turbariile din Dornișoara, cheile Zugrenilor, pârtiile de ski și de sanie, sunt doar câteva din atuurile acestei zone montane care știe să își deschidă sufletul și casa către toți turiștii care vor servicii de calitate la prețuri corecte”, susține Nechifor.

Deși pensiunile din Bucovina nu au fost arhipline de turiști, iar locuri au fost, Nechifor susține că se bucură că „împreună am reușit să creștem semnificativ numărul turiștilor sosiți în Bucovina și în întreg județul Suceava (2014 creștere de 7,7% față de 2013, în timp ce în acest an, pe primele șase luni creșterea este de peste 22% față de aceeași perioadă a anului trecut) și vă asigur că instituția Consiliului Judetean Suceava va sprijini în continuare acest sector de activitate economică”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*