Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Traian Andronachi a renunțat la PSD. Va candida din partea unui partid nou

traian andronachiAvocatul Traian Andronachi a decis să renunțe la PSD, deși era unui dintre candidații acestui partid la Primăria Rădăuți, și își va încerca norocul la alegeri din partea Partidului Uniunea pentru Rădăuți, o formațiune politică care urmează să fie înregistrată.

De altfel, Andronachi este președintele acestui partid.

like-facebookEl ne-a declarat că va candida din partea acestei formațiuni și că are alături o echipă de oameni valoroși.

Întrucât acțiunile noastre de organizare în vederea înregistrării Partidului Uniunea Pentru Rădăuți au intrat în linie dreaptă, iar reacția dumneavoastră la ideea noastră a fost pozitivă, începând cu această postare, vă facem cunoscute valorile, proiectele și acțiunile noastre. Începem cu ceea ce noi considerăm cartea noastră de vizită, o identitate pe care veți avea prilejul s-o judecați…[…]A venit timpul ca administrația locală să nu mai fie decisă de la Suceava sau București ci direct de Primarul ales de ei, din rândul lor, un om pe care îl cunosc și cu care se salută pe stradă”, se arată pe pagina de facebook a noii formațiuni.

upr


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*