Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Incredibil! Ce i-au făcut doi suceveni unui bărbat pe care l-au rugat să îi ia la ocazie

luati la ocazieDoi suceveni au profitat de bunătatea unui bărbat care a acceptat să îi ia la ocazie și au recurs la un gest incredibil.

Totul s-a petrecut luni, când un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comună Fizeșu Gherlii, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, deplasându-se în direcția Suceava — Cluj-Napoca, în municipiul Vatra Dornei a luat la ocazie doi bărbați necunoscuți, care intenționau să se deplaseze până în municipiul Cluj-Napoca.

like-facebookÎntrucât era obosit, bărbatul, de 30 de ani, i-a permis unuia dintre cei doi necunoscuți să conducă autoturismul, iar în localitatea Reteag i-a solicitat bărbatului care se afla la volan să oprească la o cunoștință. După aproximativ două minute în care clujeanul a intrat într-un imobil, acesta a ieșit afară și a constatat că autoturismul nu se mai afla în zonă, motiv pentru care a sesizat poliția.

La scurt timp, autoturismul furat a fost depistat abandonat, la intrarea în municipiul Dej, ulterior fiind identificați și cei doi bărbați necunoscuți, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 28 de ani, și de un bărbat, de 37 de ani, ambii din județul Suceava.

Cei doi suceveni sunt cercetați acum de polițiști.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*