Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

A lovit cu ciocanul un bărbat, a biciuit o femeie, dar a fost lăsat liber

retinut de mascatiUn bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Grăniceşti, acuzat de două infracţiuni de furt, trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost pus în libertate.

Deși poate fi considerat lejer un adevărat pericol public, Toader Hapiuc a fost pus doar sub control judiciar.

Pe 30 iulie, acesta a pătruns în locuinţa unei femei din comuna Grăniceşti, de unde a sustras o bicicletă, în valoare de cca. 500 de Euro.

Ulterior, pe 10 august, individul l-a lovit în zona feţei şi a gâtului pe un consătean de 24 ani, din comuna Grăniceşti, provocându-i suferinţe fizice, iar apoi i-a sustras o bicicletă şi mai multe bunuri personale.
Tot la 10 august, suspectul a lovit o tânără de 23 ani, din comuna Dărmăneşti, cu biciul de trei ori în zona picioarelor, provocându-i leziuni.
like-facebook
De asemenea, la data de 16 septembrie, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, la un magazin mixt din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, l-a lovit cu un ciocan la nivelul capului, pe un bărbat din aceeaşi localitate, provocându-i leziuni, ce au necesitat pentru vindecare 11 – 13 zile de îngrijiri medicale şi a tulburat ordinea şi liniştea publică prin ameninţări adresate persoanei vătămate.

Doi indivizi reținuți de polițiști. Unul a lovit cu ciocanul în cap un bărbat și a biciuit o fată


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tată și cei doi fii ai săi, condamnați pentru tâlhărie | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*