Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Cristian Sidor, ales președinte al organizației municipale a PMP Câmpulung Moldovenesc

cristian sidorCu 88 de voturi pentru din tot atâția delegați prezenți, Cristian Gheorghe Sidor a fost ales în funcția de președinte al organizației municipale a PMP Câmpulung Moldovenesc.

Ședința de alegeri a avut loc astăzi, iar în cadrul reuniunii au mai fost aleși ca vicepreședinți Adrian Cajvan, Victor Laș,Constantin Răescu și Mihail Calenici, secretar general- Simion Mercheș, secretar executiv -Bodan Chiperi, Nicolae Lazăr,Vasile Sidor, Marius Ozarchevici, iar trezorier Adriana Cajvan.
like-facebook
Liderul PMP Câmpulung Moldovenesc, Cristian Gheorghe Sidor este căsătorit și are un băiețel de 5 anișori. Este doctor inginer în silvicultură și activează ca cercetător științific la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Silvicultură.

Totodată, este expert tehnic judiciar în specialitatea silvicultură la Tribunalul Suceava. Are publicate două cărți și peste 20 de arrticole de cercetare științifcă în țară și străinătate și are prezentate lucrără științifice la 7 conferințe naționale și internaționale.

Pe lângă studiile de licență și doctorat realizate în România a finalizat două specializări în Elveția și Germania. Din anul 2013 este reprezentant al României ca și expert în cadrul uneia din comisiile componente ale celei mai mari rețele de monitorizare a stării de sănătate a pădurilor de la nivel european și anume ICP Foresg.

„Reprezentăm o echipă care vom veni în 2016 în fața oamenilor cu gânduri bune,cu gânduri curate ,vrem să aducem cât mai mult aportul să schimbăm în bine orașul în care trăim. Alegerile de anul viitor nu vor reprezenta doar alegerea unor consilieri locali și a primarului.Acestea vor reprezenta un moment în care câmpulungenii vor da un răspuns foarte clar celor care au promovat clienterismul politic și interesul de grup al unor persoane”, a spus Sidor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*