Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Spectaculos! Angajatul unui hotel din Câmpulung Moldovenesc transformă pepenii în adevărate opere de artă

pepepe sculptat9Un tânăr, de 19 ani, a ajuns să transforme banalii pepeni în adevărate opere de artă.

like facebookAngajat la un hotel din Câmpulung Moldovenesc ca ospătar, David Elisei, a învăţat singur sculptura în fructe şi legume, iar preferaţii săi sunt pepenii roşii. Treptat a ajuns să înveţe şi acum a ajuns să fie asaltat cu oferte pentru diverse evenimente, scrie BotosaniNews.

“Primele sculpturi au fost intr-un pepene galben unde mi-a iesit ceva, ceva, dar nu eram atat de multumit. Asa ca exersam aproape in fiecare noapte pana ce am ajuns la rezultate fascinante. Cand sculptez un pepene nu-mi dau seama deloc cate ore trec. Este ca si cum ai sta pe calculator fara sa iti dai pepepe sculptat8seama de trecerea timpului. Iubesc aceasta pasiune, iubesc sa sculptez in fructe, iubesc sa imi castig timpul sculptand. Am ajuns sa lucrez la un pepene chiar si 3 ore fara nici o pauza. Daca esti perseverent in ceea ce faci vei vedea rezultate excelente. Încerc sa dau 100% in tot ce fac pentru a-mi multumi mirii. Intr-un an jumatate de cand am inceput sa sculptez am observat ca am evoluat foarte mult si asta ma multumeste”, povesteşte tânărul artist.

Alături de el lucrează în domeniul gastronomiei şi ceilalţi nouă fraţi.

 

pepepe sculptat7pepepe sculptat6pepepe sculptat5pepepe sculptat4pepepe sculptat3pepepe sculptat2pepepe sculptat1pepepe sculptat


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*