Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Mii de rădăuțeni nu vor putea primi ajutoarele de încălzire

nistor tatarPreședintele PSD Rădăuți, Nistor Tătar, spune că există situații în care municipiul Rădăuți se află într-un blocaj, între care semnarea autorizațiilor de construcție a certificatelor de urbanism, a ajutoarelor pentru  încălzirea locuinței și a salariilor medicilor.

like-facebookTătar a recunoscut că protocolul semnat între Consiliul Județean și Primăria Rădăuți nu a fost pus în aplicare dat fiind faptul că formularul FR trebuie semnat de o autoritate fără însă a se specifica clar dacă arhitectul șef aj județului ar putea semna acest document sau se poate renunța la el.

Mai mult, liderul PSD Rădăuți avertizează că peste 2.000 de rădăuțeni nu vor primi ajutoarele pentru încălzire întrucât aceasta  se face prin dispoziție a primarului.

„Cred că sunt în jur de 2.000 de rădăuțeni care ar putea să nu primească ajutoarele pentru încălzirea locuinței  întrucât aceasta se face prin dispoziție a primarului și o altă persoană nu poate semna în locului lui. Situația nu este deloc simplă la Rădăuți. Eu am spus încă de ceva timp că alegeri parțiale nu se vor organiza însă nu am fost luat în seamă, poate credeau că eu glumesc”, a declarat, pentru SuceavaNews, Nistor Tătar.

El a precizat că nici cadrele medicale nu vor beneficia de majorarea salariilor cu 25 la sută întrucât nu au fond de salarii și nici nu se poate face o rectificare bugetară.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*