Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Aurel Olărean amenință că îi va da în judecată pe prefectul județului și secretarul Rădăuțiului

olarean si prefectulPrimarul suspendat al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, a declarat că prefectul județului, Constantin Harasim, și secretarul orașului Rădăuți, Marinică Sofroni, doresc continuarea blocajului municipiului, dacă se iau în calcul cele două adrese trimise către instanța din Cluj.

like-facebookOlărean a spus că îi va acționa în judecată atât pe reprezentantul Guvernului în teritoriu Constantin Harasim, cât și pe secretar.

„Prefectul și secretarul au dorit continuarea blocajului din Rădăuți. Ei au trimis către instanța din Cluj două adrese nereale, voi face plângere penală și îi voi da în judecată pe amândoi. Cele două adrese trimise la Curtea de Apel Cluj sunt nereale și neconforme cu realitatea, Instanța a fost dusă în eroare de cei doi. Consider că pronunțarea de ieri nu ar fi fost respinsă dacă prefectul și secretarul ar fi informat în mod corect care este realitatea vis-a-vis de situația administrativă a orașului, faptul că peste 500 de cereri pentru eliberarea de autorizații de construcție zac nesemnate, că începând cu luna octombrie nu se mai pot achita salariile la spital, că se apropie iarna iar rădăuțenii care au dorit să-și pună centrale proprii nu au putut face acest lucru. Faptul că acel Protocol semnat între Primăria Rădăuți și Consiliul Județean este doar pe hârtie și în realitate nu a fost semnată nici o autorizație de construcție și nici un certificat de urbanism este cunoscut nu numai de secretarul primăriei Rădăuți și de prefectului județului Suceava ci și de cei care au solicitat aprobarea pentru astfel de documentații. Se minte cu nonșalanță de către cei care conduc județul”, a spus Olărean.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*