Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

FOTO! Mașinile unei firme din Suceava au ars ca niște torțe. Focul a fost pus intenționat!

masini arseDouă mașini ale firmei de montări sisteme de alarmă Intteli Security Suceava au ars, joi dimineață, ca niște torțe într-o parcare dintr-o curte particulară din comuna Ipotești.

Mașinile erau parcate la Ioan C., iar la un moment dat, la primele ore ale dimineții, au luat foc. Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

masini arse2La sosirea echipajelor, ardeau cele două autoturisme, cu focare diferite şi cu o distanţă între ele de aproximativ 3 metri, existând pericolul de propagare la alte două autoturisme şi la casa de locuit aflată în imediata apropiere.

Primul autoturism a ars în proporţie de 85%, iar cel de-al doilea, în proporţie de 60%. Au mai ars materiale, accesorii şi alte bunuri aflate (depozitate) în interiorul maşinilor.like-facebook

Cele două maşini aflate în pericol, parcate în apropiere, au fost afectate de căldură şi li s-au degradat vopseaua şi o parte din accesoriile auto (ornamente, sisteme de semnalizare etc.).masini arse3

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Polițiștii urmează să afle cine a pus focul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*