Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Steliana Miron solicită Corpul de Control al primului ministru pentru verificarea lucrărilor de la Rădăuți

steliana mironSenatorul Steliana Miron i-a solicitat primului ministru să trimită Corpul de Control pentru a efectua verificări în municipiul Rădăuți.

Parlamentarul s-a arătat revoltat de modul în care firma Pfeiffer face lucrările la Rădăuți. Steliana Miron menționează că nu este posibil ca un oraș întreg să fie închis pentru modernizarea rețelei de apă-canal.

like-facebookMiron cere luarea unor măsuri cu atât mai mult cu cât municipiul Rădăuți nu are nici primar și nici Consiliu Local.

Tot Rădăuţiul pare astăzi un şantier abandonat în care se lucrează doar când constructorul îşi aduce aminte. Pe fondul acestui mod de lucru, rădăuţenii sunt obligaţi să suporte “dispreţul “ constructorului. Practic, noi rădăuţenii, suntem astăzi la bunul plac al acestuia. Readucerea la starea iniţială a străzilor este doar o opţiune facultativă şi interpretabilă din punctul de vedere al constructorului, pentru că oricum, în municipiul Rădăuţi nu-i sancţionează nimeni, în condiţiile în care primarul ales este suspendat, iar Consiliul Local dizolvat. Pe strada Dobrogeanu Gherea se circulă prin mocirlă, prin şanţuri săpate pe mijlocul străzii. Acolo unde constructorul spune că a readus strada la starea iniţială, a facut-o într-un mod extrem de defectuos, asfaltarea facându-se parţial si cu multe denivelări”, a precizat Miron.

Senatorul PNL a ținut să precizeze că și rădăuțenii plătesc taxe și impozite și au dreptul la o viață normală.

„Pentru a avea o viaţă normală, consideraţi că trebuie să ne rugăm în genunchi constructorului ca să-şi facă treaba sau veţi solicita efectuarea unei anchete a Corpului de Control aflat în subordinea dumneavoastră ?”, este întrebarea pe care Steliana Miron i-a adresat-o primului ministru.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*