Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Primarul din Gura Humorului și-a arătat tot sprijinul față de Pardău

ursaciucPrimarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care este și președintele PNL din aceeași localitate, a declarat, marți,  că odată cu schimbarea la vârf a conducerii organizației județene și a desemnării noului Birou Permanent Județean al PNL este mai hotărât ca oricând „ să promoveze principiile despre care odată numai puteam vorbi”.

like-facebookLiderul PNL din Gura Humorului a spus că la ședința Biroului Permanent Județean al PNL au fost stabilite câteva priorități , subliniind că pe viitor se va urmări „să se facă o politică liberală fermă pe principiile pe care le cunoaște toată lumea și poate și prin alte metode, să încercăm ca fiecare zonă să aibă nu numai sarcini ci și decizii. Ne arătăm disponibilitatea de a fi parteneri loiali în această construcție dar fermi și vrem ca principiile pe care acum împreună le clamăm să fie respectate și mă refer la valoare și competență ca unică variantă de accedere a unor funcții”.

Ursaciuc a mai spuc că obținerea majorității în CJ ar putea însemna „mâine, poimâne sau niciodată. Important este că foarte mulți consilieri sunt independenți nu datorită faptului că și-au schimbat opinia vizavi de PNL ci ca o formă de protest asupra modului cum se făcea politică în vechiul PNL și ei sunt, au fost și vor fi întotdeauna liberali. E momentul ca nu numai ei ci și alții să vadă că starea de normalitate pe care o clamam cu toții este reală. Problema vechilor liberali a fost la nivel județean că întotdeauna a fost confundat acest birou județean cu o luptă pentru o primărie, că se chemă Suceava sau altcumva… Și atunci în momentul în care confunzi municipiul cu județul niciodată nu poți să faci un management constructiv peste tot. Cred că asta e realitatea. Faptul că foștii primari au fost validați deja pentru funcții înseamnă că nu au alt interes să negocieze câteva lucruri și sunt convins că nu vor fi blocate toate lucrările CJEX viitor numai datorită faptului că nu îmi place mie de una sau de alta.Crearea unei majorități în CJ este iarăși una din normalitate. Pentru că dacă facem adunarea normal că ne iese cu plus, ar fi bine să ne iasă cu plus și la vot”, a spus Ursaciuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*