Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Pardău: Nu stabilim singuri dacă participă cineva sau altcineva la alegerile pentru funcția de primar

PNL pardau (2)Noul copreședinte al PNL Suceava, aripa veche, deputatul Dumitru Pardău, își dorește ca Partidul Național Liberal să câștige fotoliul de primar al municipiului reședință de județ și președinția Consiliului Județean.

El a afirmat că la nivelul noului Birou Permanent Județean al PNl nu a fost discutat ca Alexandru Băișanu să candideze din partea acestui partid la conducerea administrației locale Suceava, precizând că astfel de discuții se fac la nivelul Biroului Permanent Național al PNL.

„Nu am discutat aces lucru. Este o procedură care se derulează la nivelul BPN al PN și vom vedea care este rezultatul. Nu stabilim singuri dacă participă cineva sau altcineva”, a spus Pardău, precizând că sondajul intern este în derulare.

Pardău a spus că nici despre Ion Lungu nu s-a discutat la PNL și că „nu pot aborda soarta de la Suceava. Este o procedură care se derulează în noul PNL”.  Pe de altă parte, Dumitru Parău a spus, în privința traseiștilor politici, că „merg pe varianta clară că cei care s-au declarat independenți în urma discuțiilor pe anumite zone, posibil o persoană să fie solicitată pentru a se întoarce, dar totul se va analiza de la caz la caz”.

În aceeași ordine de idei, liberalul Marius Ursaciuc a spus că „aș vrea să fie un pic mai îngăduitori și cu sistemul economic și cu relația cu partenerii din noul PNL pentru că mare pare dintre noi vom merge pentru prima oara acolo…Să ne informăm și nu să facem o conferință de presă separată, dar o să ni se dea cuvântul”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*