Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Vezi cu ce gânduri vine Dumitru Pardău în fruntea PNL Suceava, dar și cine face parte din noul Birou Permanent al PNL!

PNL pardau (4)Noul copreședintele interimar al PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardău, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă că, odată cu alegerea noului Birou Permanent Județean al PNL Suceava, strategia acestui partid trebuie intensificată, în vederea câștigării alegerilor locale de anul viitor.

Pardău a spus, după ședința BPJ al PNL Suceava, că noul birou reprezintă toate zonele județului și include oameni de valoare.

Cred că a fost o ședință altfel, ceea ce ne și dorim să facem politică la nivelul județului așa cum trebuie făcută, respectând atât oamenii din județ, instituțiile statului și, în primul rând, noi trebuie să ne respectăm colegii noștrii ca la final PNL să aibă succes în județul. BPJ a desemnat noii reprezentanți în Comitetul Județean Executiv al PNL ”, a spus Pardău.

PNL pardau (1)Noul președinte interimar al PNL Suceava care a luat locul deputatului Alexandru Băișanu după ce acesta din urmă a fost demis de Biroul Permanent Național al PNL, a anunțat că din birou mai fac parte și deputații Alexandru Băișanu, Steliana Miron și Radu Surugiu.

Pardău a mai amintit ca supleanți să fie Gheorghe Aldea de la Fălticeni și Vasilică Băițan pe zona Suceava și Gavril Chirodea pe zona Câmpulung Moldovenesc.

Ne dorim normalizarea activității politice în PNL. Această echipă merge cu gândul curat și bun în noul partid. Îmi doresc din tot sufletul ca vocea noastră să se facă simțită în această structură .Nu ne vom da deoparte nici de la deciziile politice,nici de la acțiunile PNL. Ceea ce până acum se putea eproșa că oamenii din vechiul PNL nu participă la acțiuni la nivelul județului nu se va mai întâmpla. Trebuie să facem pașii pentru a ajunge la nivel de structuri pentru a funcționa CJ. Suntem hotărâți să muncim și să facem echipă cu colegii noștri ca în tmpul cel mai scurt să se vorbească de PNL dar nu ascundem nimănui că dorim să întărim PNL prin reatragerea colegilor noștri care s-au simțit marginalizați pentru că la final scopul este unul singur…crescând noi ca valoare,crește PNL la nivelul județului Suceava.ceea ce ne dorim este simplu…recâștigarea majorității în CJ într-un timp cât mai scurt ,candidați,desemnarea celor mai bunicandidați pentru funcțiile de primari, consilieri locali, viceprimari, câștigarea alegerilor în 2016 și câștigarea majorității în CJ pentru a avea conducerea CJ-președinte și cei doi vicepreședinți”,  a spus Pardău.PNL pardau (2)

like-facebookParlamentarul sucevean a spus că sunt „niște probleme și a avut loc această schimbare.Trebuie să rezolvăm în timpul cel mai scurt mai scurt timp problema organizației de tineret, a organizației de femei, a celei de pensionari și a celei de studenți, dar și a oamenilor de afaceri”.

Pardău a avut alături la întâlnirea cu presa o parte din membrii Biroului Permanent al PNL Suceava.El a precizat că noul Birou Permanent al PNL care include 49 de membri înctre care primarii și viceprimarii liberali din orașe și municipiii între care primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, primarul orașului Siret,Adrian Popoiu, viceprimarul orașului Dolhasca,deputatul Alexandru Băișanu ,deputatul Steliana Miron și deputatul Radu Surugiu-revenit pe eșichierul sucevean după ce a fost demis de la conducerea PNL Neamț. Tot din birou mai fac parte și Tiberiu Aurelian Prodan,Constantin Proboteanu, Gheorghe Aldea, Vasilică Băițan-consilier local, Ovidiu Doroftei-viceprimar Suceava, Cătălin Miron, Dan Mironiuc, Ioan Moraru-fostul director al CNU, Tudor Zdrop-primar Fundu Moldovei, Marius Zmău, Filip Rozopol, Vasile Amariei, Cristian Bărăscu, Codrin Bența, Marcela Bîrsan, Cornel Carcea, Gavril Chirodea,Vasile Chiruță, Mihai Ciumău, Coniac Haiduc Mircea, Fodor Dinu Dan, Adrian Frâncu, Sorin Galeș, Decebal Grațian Ghrghel, Iaschi Decebal Dumitru, Octavioan Ilișoi, Aurel Jescu, Dan Mironiuc, Cristian Leonard Mocrei, Cristian Mușilă,Constantin Molodvan, Ioan Petraru, Olguța Popa, Daniel Prorociuc, Ștefan Răzvan Proțiencu, Gelu Puiu, Marcel Șcheul, Cornel Scripcariu, Sorin Simionesei, Constantin Volnschi, Florinel Cezar Zaharia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*