Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Primarul Sucevei a adus steagul „Unica” la Suceava

Lungu steag IMG_5231 (4)Primarul Sucevei, Ion Lungu, a preluat steagul „Unica” și l-a adus la Suceava. O delegaţie a municipiului Suceava, formată din reprezentanţi ai Primăriei, ai Clubului „Video art” de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava au participat, zilele trecute, la cea de 77-a ediţie a Festivalului Mondial al Cinematografiei Nonprofesionale de la Sankt Petersburg.

like-facebookCu acest prilej, în cadrul unei seri româneşti, şeful delegaţiei, primarul Ion Lungu, a preluat steagul „Unica”.

„Reprezentanţii municipiului Suceava au făcut o figură frumoasă la Sankt Petersburg, acolo unde cu toţii ne-am prezentat onorabil. Am avut dedicată o seară românească, în final fiind organizat un moment emoţionat, acela înmânării steagului municipiului Suceava, în vederea desfăşurării acestui eveniment de nivel mondial, în 2016, în oraşul nostru”, a declarat Lungu .

În luna august 2016, Suceava va fi gazda celei de a 78-a ediţii, în timp ce manifestarea următoare, cea din 2017, se va desfășura la Berlin, Germania.

Primarul crede că aceasta va fi o manifestare unică, de nivel mondial pentru Suceava. În perioada 28-31 mai 2015, Uniunea Internaţională de Cinematografie Amatoare „Unica” a decis ca reşedinţa de judeţ să fie, în intervalul 19-26 august 2016, gazda celei de 78-a ediţie a manifestării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*