Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Dramatic! De 12 ani este imobilizat la pat, iar mama sa, bătrână și bolnavă, îl îngrijește zilnic

imobilizat“O poveste tristă de viaţă, a unui domn care a suferit un accident feroviar şi acum este imobilizat la pat! Domnul Marian Popa, are 39 ani şi locuieşte în Probota, Suceava! În urmă cu 12 ani, se întorcea de la Suceava şi de teamă să nu piardă trenul către casă, a încercat să se urce în tren chiar dacă acesta se afla în mişcare, s-a dezechilibrat şi a căzut! Din păcate această căzătura i-a fost fatală, pentru că şi-a fracturat coloana cervicală! De 12 ani este imobilizat la pat, işi poate mişca doar capul şi gâtul,iar de la umăr în jos nu simte absolut nimic! Este îngrijit zilnic,de 12 ani , de mama dânsului! Ea este cea care îi dă să mănânce, îl spală,îl schimbă, chiar dacă are şi dânsa probleme cardiace, probleme la coloană şi suferă de hepatita C.

Dureros este faptul că din 2004 şi până anul acesta, domnul Popa nu a ieşit din casă, pentru că nu a avut un cărucior cu care să se deplaseze, iar mama nu putea să îl scoată afară pe braţe! Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, anul acesta a primit cadou un cărucior electric, un lift ca îi permite să se ridice din pat şi să urce în cărucior, dar şi o maşină de spălat, deoarece mama spăla la mâna de ani de zile!
imobilizat2
Domnul Popa,împreună cu mama dânsului locuiesc în casa fratelui său(care este plecat din ţară), deoarece dânsul nu are casa terminată şi oricum se află undeva izolată,între două dealuri! Din păcate, în momentul când fratele o să revină in ţară este nevoit să plece de acolo şi să se mute în casa neterminată şi fără acoperiş!

Domnul Popa este încadrat în grad I de hadicap cu însoţitor,are pietre la rinichi şi la fiere şi este anemic, iar de vreo 2 săptămâni are o alergie sau altceva, pe picioare, posibil de la circulaţia sângelui, se gândeşte dânsul! De 3 ani are dureri abdominale îngrozitoare şi nu are posibilitatea să meargă să îşi facă analizele!

like-facebookDin 2004, de când a fost internat în spital la Bucureşti nu şi-a mai făcut un set complet de analize! Două lucruri îşi doreşte cel mai mult pe lumea aceasta:imobilizat3

1. Să aibă posibilitatea să meargă la un spital de stat sau privat şi să işi facă un set complet de analize!
2. Să îşi termine camera unde o să fie nevoit să se retragă după ce revine în ţară fratele dânsului!
Suntem oameni, avem suflet, mă gândesc că fiecare dintre noi putem să înţelegem durerea şi drama acestui om şi ce este în sufletul lui! Un gând bun, o vorbă frumoasă, un share,poate să îl ajute pe domnul Popa, mai mult decât vă puteţi imagina!
Ştiu că dacă ne unim forţele îl putem ajuta şi îmi doresc să citească această postare cineva din zona dânsului, să îl viziteze şi să îl ajute să ajungă la spital, iar noi să facem într-un fel să strângem câteva materiale de construcţie şi să îi terminăm aceea cameră! Dacă destinul a fost crunt cu el, măcar noi să îi aducem un zâmbet pe chip!
Orice om merită să se bucure de viată! Haideţi să realizăm ceva măreţ pentru el!
Pentru orice alte informaţii îl puteţi contacta pe domnul Popa la numărul de telefon: 0748.020.082″.

Romanii din Germania au facut un grup pe Facebook si ii roaga pe cei care pot sa faca donatii in contul lui Marian Popa pentru ca barbatul sa poata sa isi faca analizele si sa isi cumpere tot ce are nevoie.

Sursa: wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*