Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Kaufland vrea să deschidă un nou magazin în cartierul Burdujeni

kauflandCel mai mare retailer din România după valoarea vânzărilor, Kaufland, intenţionează să deschidă în cartierul Burdujeni al doilea magazin din municipiul Suceava şi cel de-al cincilea la nivel de judeţ, scrie Monitorul de Suceava.

Intenţiile companiei germane nu s-au materializat încă prin depunerea unor documentaţii de urbanism la Primăria Suceava, deoarece amplasamentul noului hipermarket nu este „bătut în cuie”, fiind luate în considerare mai multe variante, în cel mai mare cartier al Sucevei, Burdujeni, de-a lungul principalei artere de circulaţie, Calea Unirii.

like-facebookAstfel, una dintre posibilele locaţii vehiculate pe piaţă ar fi spaţiul rămas liber pe terenul fostului ROMUPS, acolo unde Dedeman a deschis noul său magazin, care beneficiază de un aflux foarte mare de clienţi, mult peste cel de la vechea locaţie, din Şcheia.

Conform altor surse, noul magazin Kaufland se doreşte a fi făcut pe un alt amplasament, de pe partea stângă a drumului, cum se merge din Centru spre Burdujeni, pe aceeaşi parte cu Bazarul.

Şi aici, variantele ar fi multiple. O posibilă locaţie a noului Kaufland este pe o porţiune din platforma industrială încă existentă în perimetrul cuprins între Centrul comercial Shopping City Suceava şi Policlinica Bethesda. În acest caz, Kaufland s-ar situa aproape în oglindă cu noul magazin LIDL care va fi deschis curând, posibil chiar luna viitoare, pe terenul fostului CCH (Ambro), pe partea stângă a sensului de intrare înspre Iulius Mall.

Sunt luate în calcul şi alte terenuri situate tot de-a lungul principalei artere de circulaţie, inclusiv în zona IRIC, în apropiere de Orizont Mall, lângă care a funcţionat într-o vreme magazinul Billa, a cărui clădire stă închisă de aproape cinci ani de zile.

Deschiderea unui nou Kaufland la Suceava ar putea fi prinsă în planul de investiţii pentru 2016, magazinul pe care îl au în municipiul reşedinţă de judeţ, pe strada Universităţii, fiind unul dintre cele mai profitabile din ţară.

Sursa: Monitorul de Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*