Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Mamă și fiu, în arest după ce au încercat să păcălească polițiștii în urma unui accident rutier

femeie-arestataO femeie de 57 de ani și fiul său de 28 de ani au ajuns, joi, în arestul Poliției după ce au încercat să îi inducă în eroare pe oamenii legii după un accident rutier.

like-facebookPotrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, joi, în urma continuării cercetărilor în cauza privind accidentul de circulaţie produs la 30 august, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc și soldat cu vătămarea corporală a unei femei de 32 de ani, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost condus de un localnic de 28 de ani și nu de mama sa de 57 de ani. Bărbatul avea permisul de conducere reţinut și  a părăsit locul faptei, imediat după producerea evenimentului.

Accident spectaculos la Câmpulung Moldovenesc produs de o șoferiță mult prea grăbită

„În cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi, pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi influenţarea declaraţiilor, urmând ca la 11.09.2015 să fie prezentaţi Judecătoriei municipiului C-lung Moldovenesc cu propunere de arestare preventivă.  Inculpaţii au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*