Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

L-a bătut pe un tânăr venit să-și viziteze iubita, apoi și-a căutat martori falși ca să scape basma curată

retinutUn tânăr de 22 de ani din comuna Straja este cercetat de polițiștii suceveni după ce, miercuri seară, l-a bătut pe un tânăr de 24 de ani din Rădăuți care venise să-și viziteze iubita

like-facebookTânărul de 24 de ani, la ora 20.20, se afla pe raza comunei Straja, în fața locuinței prietenei sale , împrejurare în care a fost lovit de mai multe ori, în zona feței și a capului, de către agresorul de 22 de ani.

Victima s-a prezentat la Spitalul municipal Rădăuți, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, necesitând pentru vindecare un număr de până la 10 zile îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut de polițiști, dar apoi a fost lăsat în libertate, iar acesta a încercat prin diverse mijloace şi acţiuni de natură infracţională să obstrucţioneze procesul justiţiei. Practic,  bărbatul de 22 de ani a încercat să influenţeze martori, să îi intimideze pentru a da declaraţii favorabile sau modifice materialul probator prin sustragerea/distrugerea de probe sau înscrisuri.

Astfel, miercuri, „în continuarea cercetărilor efectuate privind infracţiunea de loviri sau alte violenţe comisă de tânărul de 22 ani, din comuna Straja, având în vedere mandatele de aducere emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, privind un număr de 3 martori și agresorul de 22 , la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus s-a constituit o echipă operativă complexă, care a identificat persoanele în cauză şi a procedat la conducerea acestora la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

După audierea persoanelor pentru care au fost emise mandatele de aducere, s-a procedat la sesizarea din oficiu cu privire la săvârșirea unui număr de trei noi infracțiuni de către bărbatul de 22 de ani, respectiv: influențarea declarațiilor, instigare la sustragerea/distrugerea de probe sau înscrisuri și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, fapt pentru care a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.
Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*