Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bărbat din Ciocănești prădat de un individ care i-a cerut cazare

politieUn bărbat de 52 de ani, din judeţul Neamț, a sesizat poliția, miercuri, după ce,  de la imobilul său situat pe raza comunei Ciocănești, i-a fost sustrasă o sumă de bani şi mai multe documente personale.
În urma activităților întreprinse de polițiști, pe raza municipiului Vatra Dornei a fost identificat autorul faptei, un bărbat de 27 de ani, din județul Vâlcea.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că pe 8 septembrie, în jurul ore 17.00, bărbatul de 27 de ani a ajuns la locuința persoanei vătămate, solicitându-i cazare pentru mai multe zile, iar în data de 09 septembrie, în jurul orei 16.30, victima a constatat că suspectul a plecat și a sustras aproximativ 4.000 lei, și diferite documente personale.

Cu ocazia percheziției corporale efectuate asupra suspectului, a fost găsită suma de 3.760 lei și 100 euro, împreună cu documentele persoanei vătămate, care au fost predate acesteia.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*