Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Alexandru Băişanu demis din funcţia de copreşedinte al PNL Suceava. Vezi cine i-a luat locul!

baisanu PNLDeputatul PNL Alexandru Băişanu a fost demis, marţi, din funcţia de copreşedinte al PNL Suceava, dupa o decizie luată în Biroul Permanent Naţional al fostului PNL. In locul lui Baisanu, a fost numit deputatul Dumitru Pardău.
Dumitru Pardău se află la al treilea mandat de deputat, şi este membru al PNL din anul 2003.

like-facebookAlexandru Baisanu si-a anuntat candidatura din partea PNL la Primaria Suceava, el avandu-l contracandidat la aceasta functie pe liberalul Ioan Balan.

Baisanu a starnit de multe ori nemultumirea colegilor din partid prin declaratiile pe care le-a facut mai ales din momentul in care a anuntat ca vrea scaunul de primar al Sucevei.

Potrivit unor surse din PNL, demiterea din functie a lui Baisanu a fost din cauza colaborarii sale cu PSD, dar si a jignirilor aduse la anumiti membri din PNL.

In urma cu 2 zile, acestuia  i s-a propus postul de presedinte al organizatiei municipale a PNL, dar desi initial a acceptat, intre timp s-a razgandit si a refuzat aceasta functie.

De asemenea, se pare ca Radu Surugiu se intoarce la Suceava, dupa ce a fost demis din functia de presedinte al organizatiei municipale Neamt.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*