Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Suceveanca Otilia „Bilionera” și-a uimit mama când s-a întors din Turcia. „Vai, copchilă, treci să…”

otiliaSuceveanca Otilia Brumă, artista care a facut furori cu piesa “Bilionera”, a avut o vara extrem de incarcata. Cantareata a avut concerte peste concerte, iar in Turcia a stat mai bine de o luna sa cante la diferite evenimente.

like-facebookA fost invitata pentru cateva zile in Turcia sa sustina niste concerte, insa a ramas acolo mai bine de o luna, ea primind invitatii de a concerta in mai multe locatii. A revenit in Romania, s-a dus acasa sa-si vada parintii, iar mama a luat-o la rost cand a vazut cat a slabit si cat de obosita este.

“Am avut foarte multe concerte in ultima perioada, in Turcia, cele mai multe. Voi pleca din nou acolo pentru ca am alte spectacole programate. Am stat mai bine de o luna in Turcia, acum plec din nou. Cu oboseala… incerc sa fac fata. Nu vedeti ce ochi rosii am? Dorm ziua, gasesc timp sa ma odihnesc ziua pentru ca altfel nu as rezista. Am ajuns la spital, in Turcia, din cauza oboselii, am cedat. Mama imi spune sa am grija, sa mananc. A vazut ca am slabit asa de tare si am fost si eu o saptamana acasa, la Suceava, si-mi zicea, “Vai, copchila, treci sa-ti dau eu sarmale, sa mananci, sa te mai umflu putin”. Am slabit in jur de 5 kilograme, nu am slabit mult… doar ca la mine se vede si daca slabesc un kilogram, si daca ma ingras un kilogram”, a declarat Otilia pentru WOWbiz.ro.

Cantareata a petrecut cateva zile la Suceava, apoi a participat la Media Music Awards, ce a avut loc la Sibiu. Imediat dupa marele eveniment, Otilia si-a luat din nou zborul catre Turcia.

Sursa: wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*