Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Bărbat urmărit internaţional pentru șantaj, reţinut la frontiera Siret

retinutPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Siret au depistat şi reţinut un cetăţean ucrainean, dat în urmărire internaţională, acesta fiind căutat de autorităţile din Italia pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă de şantaj.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul ucrainean Vasyl R. în vârstă de 31 de ani.

like-facebookÎn urma controlului efectuat în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

Pe numele lui Vasyl R. era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Italia pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă de şantaj în formă agravată.

Bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*