Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

24 de șoferi lăsați fără permise de polițiști după o razie

razie politie (3)În perioada 05-06 septembrie, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Astfel, au fost constatate 4 infracţiuni rutiere şi aplicate 340 de sancţiuni contravenționale în valoare de 121.950 lei, din care 225 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
De asemenea, poliţiştii au reţinut 24 permise de conducere din care 8 pentru viteză, 11 pentru depăşiri neregulamentare și 5 pentru alte cauze şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

like-facebookSpre exemplu, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din comuna Straja, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 209G, pe raza localității și care a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism, încălcând marcajul longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

La data de 06.09.2015, polițiști l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Cernăuţi, din localitate, având viteza de 95 km/h, în zona cu limitare de viteză 30 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*