Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Primăria Suceava scoate la concurs două posturi. Vezi dacă te califici!

primaria suceavaPrimăria municipiului Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două  posturi contractuale vacante din cadrul Direcţiei Generale a Domeniului Public.

Este vorba despre o funcție de inspector de specialitate, gradul IA – Sectorul spaţii verzi și o funcție de administrator, treapta I – Administrarea Centrului Cultural Bucovina.

like-facebookPentru postul de inspector de specialitate, gradul IA, se caută un candidat cu  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă din domeniul horticultură,   vechime în specialitate necesară de minimum 6 ani şi 6 luni și   cunoştinţe de operare pe calculator de nivel mediu.

Pentru postul de administrator, treapta I candidatul ideal trebuie să aibă   studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitate de minimum 3 ani şi 6 luni și  cunoştinţe de operare pe calculator de nivel mediu.

Concursul va consta în susţinerea a două probe de către candidaţii declaraţi admişi la selecţia dosarelor, respectiv: proba scrisă şi interviul.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor la sediul Primăriei municipiului Suceava este 17 septembrie.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul resurse umane, camera 45 sau la telefonul 0230-212696, interior 152 sau 252.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*