Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Cioban înjunghiat mortal la o stână din Broșteni

injunghiataUn bărbat de 59 de ani, Mihai D., din Broșteni a murit, joi, după ce, în urma unui conflict iscat pe fondul consumului de alcool, a fost înjunghiat de un cioban de 39 de ani, Dinu Olteanu.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat Tribunalului Suceava arestarea preventivă a unui bărbat acuzat de omor a lui Dinu Olteanu.

like-facebookAcesta l-a înjunghiat cu un cuţit tip briceag pe Mihai D., cauzându-i victimei leziuni care au condus în scurt timp la deces. Proprietarul stânei a sunat la 112. De altfel, el a luat victima cu mașina să o ducă la spital, iar pe drum s-a întâlnit cu ambulanța.

Medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul înjunghiat, dar eforturile lor au fost sortite eșecului, bărbatul a decedat.

Agresorul a fost arestat preventiv. El susține că totul a fost legitimă apărare întrucât victima era foarte violentă cu el.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*